Jane's Børnehus

- Privat pasningsordning ved Jane Wenneberg, Gadebakken 29, Virring, 8660 Skanderborg.
Header Image 1

Forældresamarbejde:

For at sikre den bedste trivsel for jeres barn, er det vigtigt med et godt samarbejde mellem jer (forældre) og mig (Janes Børnehus).
Et godt samarbejde er noget vi er fælles om at skabe og jeg lægger op til en åben og ærlig dialog med gensidig respekt for hinanden. Det er vigtigt at vi kan tale om tingene – også hvis det er svært. Det er tilladt at undre sig og spørge ind til hvorfor jeg gør, som jeg gør – på samme måde som det er tilladt for mig at spørge ind til ting I gør. Kun på den måde kan vi undgå at små ting vokser sig store og kan udvikle sig til en uhensigtsmæssig situation.


Forbesøg:

Før barnet starter i Janes Børnehus inviteres i på forbesøg. Her får vi en snak om jeres barn omkring kost, vaner, søvn, forventninger osv. Her er der mulighed for at se huset og haven samt hilse på Jan og de andre børn i huset.
På forbesøget gennemgås kontrakten mellem jer og Janes Børnehus og der er mulighed for at udfylde og underskrive den med det samme.


Samtaler:

Vi snakker løbende sammen om jeres barns udvikling og trivsel i hverdagen og derudover afholder jeg samtale en gang om året. Tidspunktet aftaler vi og der er mulighed for at denne samtale kan ligge om aftenen (uden børn), så der er ro til at få mere uddybende snak om jeres barn.